Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:

 1. “Për ngritjen e bordit të monitorimit të medias për monitorimin e fushatës zgjedhore në radio dhe televizione publike dhe ato private, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.

KQZ vendosi ngritjen e Bordit të Monitorimit të Medias, për monitorimin e fushatës zgjedhore në radio-televizionin publik dhe ato private për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019. Anëtarët e Bordit të Monitorimit të Medias janë, z. Artan Cena, z. Bledar Lumani, z. Dardan Malaj, z. Ylli Pata dhe z. Maklen Misha. Mbledhja e parë e Bordit do të zhvillohet në datën 29.05.2019, në ambjentet e selisë së Autoritetit të Mediave Audio-Vizive.

 1. “Për miratimin e vëzhguesve afatgjatë të “Komitetit Shqiptar të Helsinkit”, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”. KQZ vendosi të miratojë kërkesën e KSHH për akreditimin e 106 vëzhguesve afatgjatë, për vëzhgimin e procesit zgjedhor për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 2. “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për kandidatët për kryetar në bashkitë; Delvinë, Kuçovë, Poliçan, Skrapar, Mat, Krujë, Ura-Vajgurore, Memaliaj, Përmet, Has, Fushë-Arrës, Pukë, Vau I Dejës, Rrogozhinë, Konispol, Gjirokastër, Vorë, Pogrdec, Librazhd, Peqin, Divjakë, Patos, Roskovec, Dropull, Libohovë, Lezhë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.

KQZ vendosi të miratojë përmbajtjen e fletës së votimit për Kandidat për Kryetar:

 • Bashkia Delvinë, Qarku Vlorë
 1. Znj. Majlina Qilimi
 • Bashkia Kuçovë, Qarku Berat
 1. Z. Kreshnik Hajdari
 • Bashkia Poliçan, Qarku Berat
 1. Z. Adriatik Zotkaj
 • Bashkia Skrapar, Qarku Berat
 1. Z. Adriatik Mema
 • Bashkia Ura-Vajgurore, Qarku Berat
 1. Znj. Juliana Memaj
 • Bashkia Mat, Qarku Dibër
 1. Z. Agron Malaj
 • Bashkia Krujë, Qarku Durrës
 1. Z. Artur Bushi
 • Bashkia Memaliaj, Qarku Gjirokastër
 1. Z. Gjolek Guci
 • Bashkia Përmet, Qarku Gjirokastër
 1. znj. Alma Hoxha
 • Bashkia Has, Qarku Kukës
 1. Z. Liman Morina
 • Bashkia Fushë-Arrëz, Qarku Shkodër
 1. Z. Fran Tuci
 • Bashkia Pukë, Qarku Shkodër
 1. Z. Gjon Gjonaj
 • Bashkia Vau-Dejës, Qarku Shkodër
 1. Z. Mark Babani
 • Bashkia Rrogozhinë, Qarku Tiranë
 1. Z. Haxhi Memolla
 • Bashkia Konispol, Qarku Vlorë
 1. Z. Shuaip Beqiri
 • Bashkia Gjirokastër, Qarku Gjirokastër
 1. Z. Flamur Golemi
 • Bashkia Vorë, Qarku Tiranë
 1. Z. Agim Kajmaku
 • Bashkia Pogradec, Qarku Korçë
 1. Z. Ilir Xhakolli
 • Bashkia Librazhd, Qarku Elbasan
 1. Z. Kastriot Gurra
 • Z. Bashkia Peqin, Qarku Elbasan
 1. Z. Lorenc Tosku
 • Bashkia Divjakë, Qarku Fier
 1. Z. Fredi Kokoneshi
 • Bashkia Patos, Qarku Fier
 1. Znj. Rajmonda Balilaj
 • Bashkia Roskovec, Qarku Fier
 1. Znj. Majlinda Bufi
 • Bashkia Dropull, Qarku Gjirokastër
 1. Z. Dhimitraq Toli
 • Bashkia Libohovë, Qarku Gjirokastër
 1. Znj. Luiza Mandi
 • Bashkia Lezhë, Qarku Lezhë
 1. Z. Salvador Kaçaj
 2. Z. Eduart Ndocaj
 3. Z. Pjerin Ndreu