Komisioni Rregullator në KQZ, ditën e Hënë, dt. 30.11.2020, në orën 11:00, do të zhvillojë mbledhje me këtë rend dite:

Shqyrtimi i projektvendimit:

  1. “Për miratimin e ngritjes së Zonave të Administrimit Zgjedhor, për zgjedhjet për Kuvendin të datës 25 Prill 2021”.

 

Mbledhja do të zhvillohet onlinë përmes platformës “Zoom” dhe do të transmetohet live në faqen e KQZ-së në rrjetet sociale “Facebook” dhe “YouTube”.

Linku i faqes në Facebook: https://www.facebook.com/FaqjaKQZ/

Linku i faqes në YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCzup_L_yVsYGuDHvzml0diA/videos?view_as=subscribe

MATERIALET E MBLEDHJES

                                                                                               KRYETARE E KOMISIONIT RREGULLATOR

                                                                                                 Ilirjana NANO