Sot u zhvillua Konferenca “Vëzhgimi vendor i numërimit të votave. Kuadri ligjor ekzistues dhe praktikat më të mira për zbatimit e tij”.

Kjo konferencë u organizua nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në bashkëpunim me Prezenca e OSBE-së në Tiranë dhe u trajtuan problematikat e hasura nga vëzhguesit e shoqërisë civile përsa i përket monitorimit të procesit të numërimit të votave.
Fjalimi i Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri.