Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shqyrtoi projektvendimet:

 1. “Për miratimin e Manualit të trajnimit, Fletores së Punës së KQV-së dhe Udhëzuesit Praktik për detyrat e anëtarëve të KQV–së, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.
 2. “Për lirimin dhe emërimin e dy anëtarëve të KZAZ nr.12, një anëtari të KZAZ nr.13 dhe një anëtar të KZAZ nr 21, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.
 3. “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për kandidatët për këshillat e bashkive, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.

KQZ vendosi miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për:

 1. Bashkia Libohovë
 2. Bashkia Sarandë
 3. Bashkia Himarë
 4. Bashkia Bulqizë
 5. Bashkia Tropojë
 6. Bashkia Këlcyrë
 7. Bashkia Kukës
 8. Bashkia Ura Vajgurore
 9. Bashkia Gjirokastër
 10. Bashkia Patos
 11. Bashkia Dropull
 12. Bashkia Poliçan
 13. Bashkia Delvinë
 14. Bashkia Prrenjas
 15. Bashkia Mallakastër
 16. Bashkia Shijak
 17. Bashkia Berat
 18. Bashkia Selenicë
 19. Bashkia Kavajë
 20. Bashkia Finiq
 21. Bashkia Pukë
 22. Bashkia Has
 23. Bashkia Roskovec
 24. Bashkia Kurbin
 25. Bashkia Divjakë
 26. Bashkia Peqin
 27. Bashkia Malësi e Madhe
 28. Bashkia Vorë
 29. Bashkia Përmet
 30. Bashkia Rrogozhinë
 31. Bashkia Konispol
 32. Bashkia Kolonjë
 33. Bashkia Librazhd
 34. Bashkia Pustec
 35. Bashkia Kamëz
 36. Bashkia Shkodër
 37. Bashkia Vlorë
 38. Bashkia Lushnje
 39. Bashkia Korçë
 40. Bashkia Fier