Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:

 1. “Për lirimin dhe emërimin kryesisht të sekretarit të KZAZ Nr.46, lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ Nr.38, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.
 2. “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për kandidatët për kryetar bashkia Malësi e Madhe, Tropojë, Kukës, Mirditë, Kurbin, Klos, Bulqizë, Dibër, Shijak, Gramsh, Përrenjas, Mallakastër, Pustec, Devoll, Kolonjë, Këlcyrë, Tepelenë, Selenicë, Sarandë, Finiq, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.
 • Bashkia Malësi e Madhe,Qarku Shkodër
 1. Pjerin Spathari
 2. Tonin Marinaj
 • Bashkia Tropojë, Qarku Kukës
 1. Edison Hasanaj
 2. Rexhë Byberi
 • Bashkia Kukës, Qarku Kukës
 1. Abedin Oruçi
 2. Safet Gjici
 • Bashkia Mirditë, Qarku Lezhë
 1. Ndrec Dedaj
 2. Gjon Ndoj
 • Bashkia Kurbin, Qarku Lezhë
 1. Majlinda Cara
 2. Edmond Piroli
 • Bashkia Klos, Qarku Dibër
 1. Bedri Hoxha
 2. Ilmi Hoxha
 • Bashkia Bulqizë, Qarku Dibër
 1. Ilir Balla
 2. Lefter Alla
 • Bashkia Dibër, Qarku Dibër
 1. Dionis Imeraj
 2. Shkëlzen Qoka
 • Bashkia Shijak, Qarku Durrës
 1. Arben Pohumi
 2. Elton Arbana
 • Bashkia Gramshi, Qarku Elbasan
 1. Sabri Ibrahimi
 2. Klodian Taçe
 • Bashkia Përrenjas, Qarku Elbasan
 1. Nuri belba
 2. Myslym Karriqi
 • Bashkia Mallakastër, Qarku Fier
 1. Qerim Ismailaj
 2. Robert Braha
 • Bashkia Pustec, Qarku Korrcë
 1. Pali Kolefski
 2. Edmond Themelko
 • Bashkia Devoll, Qarku Korçë
 1. Eduard Duro
 2. Fezi Shaholli
 3. Ylli Cenkolli
 4. Artur Porpollogu
 • Bashkia Kolonjë, Qarku Korçë
 1. Fatjon Feka
 2. Erion Isaj
 • Bashkia Këlcyrë, Qarku Gjirokastër
 1. Klement Ndoni
 2. Shkëlqim Muhaj
 3. Hazbi Kasaj
 • Bashkia Tepelenë, Qarku Gjirokastër
 1. Tërmet Peçi
 2. Gëzim Malka
 • Bashkia Selenicë, Qarku Vlorë
 1. Pëllumb Binaj
 2. Marlido Hodaj
 3. Shahin Çelaj
 • Bashkia Sarandë, Qarku Vlorë
 1. Ilir Nikolla
 2. Adrian Gurma
 • Bashkia Finiq, Qarku Vlorë
 1. Kristo Kiço
 2. Leonidha Hristo
 1. “Për hedhjen e shortit për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.5, të depozituar në KQZ nga subjekti zgjedhore Partia Komuniste e Shqipërise”. KQZ vendosi pranimin e Kërkesës Ankimore dhe shqyrtimin e saj në mbledhjen e ditës së Enjte, dt. 30.05.2019.
 2. “Për hedhjen e shortit për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.6, të depozituar në KQZ nga subjekti zgjedhore partia Aleanca Demokratike”. KQZ vendosi mospranimin e Kërkesës Ankimore.
 3. “Për hedhjen e shortit për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.7, të depozituar në KQZ nga subjekti zgjedhore partia Ora e Shqipërisë”. KQZ vendosi pranimin e Kërkesës Ankimore dhe shqyrtimin e saj në mbledhjen e ditës së Enjte, dt. 30.05.2019.
 4. “Për hedhjen e shortit për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.8, të depozituar në KQZ nga subjekti zgjedhore partia Bindja Demokratike”. KQZ vendosi pranimin e Kërkesës Ankimore dhe shqyrtimin e saj në mbledhjen e ditës së Enjte, dt. 30.05.2019.
 5. “Për hedhjen e shortit për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 9, të dorëzuar në KQZ nga subjekti Ora e Shqipërisë”. KQZ vendosi pranimin e Kërkesës Ankimore dhe shqyrtimin e saj në mbledhjen e ditës së Enjte, dt. 30.05.2019.