Kryetari i Komisionit Qendror i Zgjedhjeve, z. Klement Zguri takoi Ambasadoren Gjermane në Tiranë, znj. Susanne Schütz.

Qëllimi i takimit ishte zhvillimi i një bisede informuese rreth aktualitetit dhe përgatitjeve që KQZ po bën për procesin zgjedhor të datës 30 qershor 2019.