Rendi i Ditës

  • NJOFTIM PËR THIRRJEN E MBLEDHJES SË KOMISIONIT RREGULLATOR

    Komisioni Rregullator në KQZ, ditën e Hënë, dt. 30.11.2020, në orën 11:00, do të zhvillojë mbledhje me këtë rend dite: Shqyrtimi i projektvendimit: “Për miratimin e ngritjes së Zonave të Administrimit Zgjedhor, për zgjedhjet për Kuvendin të datës 25 Prill 2021”.   Mbledhja do të zhvillohet onlinë përmes platformës “Zoom” dhe do të transmetohet live […]

MODELI I KËRKESËS ANKIMORE