Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:

 • “Për Lirimin dhe emërimin kryesisht të anëtarit të KZAZ-së, nr. 77, Qarku Gjirokastër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”.
 • “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatit për Anëtar të Këshillit Bashkiak, në zbatim të ligjit nr.138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”. KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 86, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e kandidatëve të pavarur për anëtarë këshilli Bashkia Himarë, znj.  Silva Jorgji Burbo dhe z. Vasillaq Harilla Bollano, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • “Për regjistrimin e kandidatit për anëtarë në Këshillin e bashkisë Elbasan, z. Albert Rapush Shopi, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”. KQZ vendosi regjistrimin si kandidat i pavarur për anëtar në këshillin e bashkisë Elbasan, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatëve nga listat shumemërore për Këshillat Bashkiak, në zbatim të ligjit nr.138/2015 ”Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”:

 

 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Elidon Beqiri për Këshillin e Bashkisë Këlcyrë të Partisë Aleanca Demokristiane dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashu, KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Pukë, Libohovë, Krujë, Këlcyrë, Kurbin, Malësi e Madhe, Mat, Prrenjas, Mirditë, Klos, Përmet, Gjirokastër, Tropojë, Dibër, të Partisë Aleanca Demokristiane, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 11, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për këshillin bashkiak në bashkinë Kukës, Partisë të për Liri, Demokraci dhe Etikë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për këshillin e Bashkisë Pukë, të Partisë Kombëtare Konservatore Albania, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Peshkopi dhe Bulqizë, të Partisë së të Drejtave të Mohuara, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Gjirokastër, Fushë Arrez, Klos, të Partisë së Gjelbër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Devoll, Pustec, Patos, Këlcyrë, Mat, Belsh, Divjakë, të Partisë Socialdemokrate, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Pogradec, Bulqizë, Kavajë, Kurbin, të Partisë G 99, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Librazhd, Has, Dibër, Ura Vajgurore, Himarë, të Partisë  Socialiste, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 01, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për Këshillin e Bashkisë Malësi e Madhe, të Partisë Bashkimi Liberal Demokrat, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Maliq, Devoll, Peqin, Klos, Ura Vajgurore, të Partisë  Demokracia Sociale, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Kukës, Kuçovë, Devoll, Këlcyrë, Pogradec, Tropojë, Maliq, të Partisë Aleanca Demokratike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 74, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për këshillin bashkiak në bashkinë  Këlcyrë, të Partisë për Mbrojtjen e të Drejtave të Punëtorëve, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Patos, Librazhd, Tropojë, Mat, Divjakë, të Partisë  Alenaca Për barazi dhe Drejtësi Europiane, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Nezir Ferati për Këshillin e Bashkisë Kukës të Partisë Reforma Demokratike Shqiptare dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashu, KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Mat, Gramsh, Has, Këlcyrë, Kukës, Librazhd, Tropojë, Malësi e Madhe, Peqin, të Partisë Reforma Demokratike Shqiptare, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Vilson Çekaj për Këshillin e Bashkisë  Malësi e Madhe, të Partisë  Kristian Demokrate dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashu, KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Mirditë, Has, Memaliaj, Libohovë, Përmet, Pogradec, Kukës, Fushë-Arrëz, Malësi e Madhe, Pukë, të Partisë  Kristian Demokrate, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Xhevdet Sopaj për Këshillin e Bashkisë Kukës, të Partisë Ora e Shqipërisë dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashu, KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Kukës, Bulqizë, Sarandë, Klos, Kurbin, të Partisë  Ora e Shqipërisë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Nikoll Uka për Këshillin e Bashkisë Fushë Arrëz, Partia Ardhmëria Shqiptare dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashtu, vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 08 dhe KZAZ-së nr. 09, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiak në Bashkinë Fushë Arrëz dhe Tropojë, të Partisë Ardhmëria Shqiptare, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Klos, Pukë, Poliçan, Krujë, Malësi e madhe, Maliq, Krujë, Divjakë, të Partisë Uniteti Kombëtar, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • Partia Aleanca Kuq e Zi- Bashkitë Prrenjas dhe Kukës KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 11 dhe KZAZ-së nr. 53 për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiak në bashkitë Kukës dhe Përrenjas, të Partisë Aleanca Kuq e Zi, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Këlcyrë, Gramsh, të Partisë Emigracioni Shqipëtar, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Fatmir Veizaj për Këshillin e Bashkisë Mallakastër, Partia Bindja Demokratike dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashtu, vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 61, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për këshillin bashkiak në Bashkinë Mallakastër, të Partisë Bindja Demokratike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.

 

 • KQZ vendosi të refuzojë kandidaturën e z. Altin Miftari për Këshillin e Bashkisë Bulqizë, të Partisë Komuniste dhe njoftimin e partisë për zëvëndësimin e kandidaturës brenda afatit të parashikuar për dorëzimin e kandidatëve. Gjithashu, KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë Bulqizë dhe Kukës, të Partisë  Komuniste e Shqipërisë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Divjakë, Malësi e Madhe, Pukë, të Partisë Socialiste e Moderuar-Bashkitë Mallkastër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 69, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për këshillin bashkiakë në bashkinë Pustec, të Partisë Aleanca e Maqedonasve Për Integrim Europian, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listave shumemërore për këshillat bashkiakë në bashkitë; Mirditë, Klos, Pogradec, Pukë, Kukës, Këlcyrë, Përmet, Tepelenë, Selenicë, Maliq, Gramsh, Sarandë, të PArtisë Aleanca Arbnore Kombëtare, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.

 

 

 • “Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatit për Kryetar në zbatim të ligjit nr.138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatëse për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e kandidatëve për kryetar bashkie të bashkive; Cërrik, Kolonjë, Dibër, Malsi e Madhe, Gramsh, Selenicë, Shijak, Kavajë, të Partisë Bindja Demokratike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së nr. 69, për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e kandidatit për kryetar të Bashkisë Pustec, Edmond Themelko, të propozuar nga Partia Aleanca e Maqedonasve për Integrim, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.
 • KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-së për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e kandidatit për kryetar të Bashkisë Berat, Plarent Aleksi, kandidat i pavarur, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.

 

“Për verifikimin e deklarimeve në formularin e vetëdeklarimit të kandidatëve nga listat shumemërore për këshillat bashkiak në disa bashki, në zbatim të ligjit nr.138/2015 ”Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 30 qershor 2019”. KQZ vendosi njoftimin e KZAZ-ve përkatese për vazhdimin e procedurave për regjistrimin e listës shumemërore për këshillat e bashkive, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 30 qershor 2019.