KQZ bën me dije se, dita e Hënë, data 4 maj, ora 18.00, është afati përfundimtar për dorëzimin e dokumentacionit ligjor për regjistrimin e për regjistrimin e kandidatëve për kryetar bashkie dhe anëtarë në Këshillat Bashkiakë, apo të listave shumemërore të partive politike që konkurojnë më vete dhe partive politike pjesëtare të dy koalicioneve të regjistruara në KQZ.