Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:
– “Për ri-verifikimi nga KQZ i formularëve të vetëdeklarimit në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”, për disa funksionarë publikë që nuk kanë deklaruar të dhëna në një nga rubrikat e formularit të vetëdeklarimit”.

KQZ vendosi kundër shpalljes së pavlefshmërisë dhe përfundimit e parakohshëm të mandatit për funksionarët:

1 ARBEN PETRIT RISTANI

2 ARTAN ILIA GACI

3 ASLLAN SHABAN DOGJANI

4 EDUARD ISMAIL HALIMI

5 FLORIAN PROKOP MIMA

6 GJOVALIN MARTIN BZHETA

7 MYQEREM RAMAZAN TAFAJ

8 SALI RAM BERISHA

9 SPARTAK IBRAHIM BRAHO

10 VANGJEL JORGJI DULE

11 VLADIMIR LLUKAN KOSTA

12 XHEMAL MYSLIM QEFALIA

13 YLLI VESEL SHEHU

14 ADEM AHMET LALA

15 ADRIATIK MALIQ ZOTKAJ

16 ARTUR NDUE BARDHI

17 EDMOND VANGJEL THEMELKO

18 NDREC NDUE DEDAJ

19 RAJMONDA MIHAL BALILAJ

20 TËRMET NURO PEÇI

21 ZEF KIN HILA