Zgjedhjet 2009

Rezultati përfundimtar në bazë të Zonave Zgjedhore

Rezultati përfundimtar në rang vendi

Të dhëna për rezultatet në formatin .xls

(Klikoni mbi hartë në secilin Qark)

RAPORTET E AUDITIMIT PËR SUBJEKTET ZGJEDHORE
RAPORTET
Nr.
Emri i partisë
Shkronjat nistore
Kryetari i partisë
1
AD
Neritan Ceka
2
BLD
Arian Starova
3
LDK
Nikolle Lesi
4
PAA
Lufter Xhuveli
5
AMIE
Kimet Fetau
6
ADS
Gaqo Apostoli
7
PBK
Adriatik Alimadhi
8
PBKD
Artur Roshi
9
PDRESH
Koçi Tahiri
10
PD
Sali Berisha
11
PDM e Re
Fatmir Hoxha
12
PFA
Iledin Pillati
13
PLL
Ekrem Spahiu
14
POSH
Zef Shtjefni
15
PDI
Tahir Muhedini
16
PR
Fatmir Mediu
17
LZHK
Dashamir Shehi
18
PBD
Ylber Valteri
19
PDK
Nard Ndoka
20
PRDSH
Skender Halili
21
PKONS
Armando Ruco
22
PRRL
Shukrane Muda
23
LDLNJ
Ligoraq Karamelo
24
LSI
Ilir Meta
25
PGJ
Edlir Petanaj
26
PMDE
Ymer Kurti
27
PSV 91
Petro Koçi
28
PTR
Avdi Keci
29
PBDNJ
Vangjel Dule
30
PDS
Paskal Milo
31
G 99
Erion Veliaj
32
PSD
Skënder Gjinushi
33
PS
Edi Rama
34
PLIDR
Spartak Ngjela
LISTAT E AUDITEVE
  1. Dashnor Çarçani, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë së Gjelbër dhe Partisë Lëvizja për Zhvillim Kombëtar.
  2. Azem Hykaj, ekspert kontabël i licensuar  emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Lëvizja e Legalitetit dhe Partisë Demokracia e Re Europiane.
  3. Dhimitraq Pano, ekspert kontabël i licensuar, emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut.
  4. Eduard Kila, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Demokristiane.
  5. Elez Lala, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve.
  6. Elton Haxhi, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Konservatore.
  7. Fatmira Kastrati, eksperte kontabël e licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Agrare Ambjentaliste.
  8. Lavdimir Fusha, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë e Të Drejtave të Mohuara e Re.
  9. Luan Muça, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë G 99.

10. ALB BB Auditing SH.P.K, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Demokratike.

11. Luljeta Hasho eksperte kontabël e licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë  Rruga e Lirisë.

12. Lumturi Brahaj, eksperte kontabël e licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Ora e Shqipërisë dhe Partisë Ligj dhe Drejtësi.

13. Marie Dushi, eksperte kontabël e licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Lidhja Demokristiane.

14. Mihal Ziu, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Lëvizja për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut dhe Partsë Socialiste.

15. Namik Veipi, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Bashkimi Demokrat Shqiptar.

16. Nikolla Geco, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Socialiste e Vërtet 91.

17. Pajtim Hysi, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Toleranca e Re.

18. Qani Kaja, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë për Demokraci dhe Integrim dhe Partisë së Reformave Demokratike Shqiptare.

19. Sabri Palamani, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Bashkimi Liberal Demokrat dhe Partisë Balli Kombëtar Demokrat.

20. Semiha Dollani, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Republikane.

21. Stavri Prifti, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Demokracia Sociale.

22. Stoli Laze, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Balli Kombëtar.

23. Theodhoraq Gjosha, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim.

24. Union AB Financ Kontabilitet Revizion Sh.P.K, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Forca Albania.

25. ALB Auditing Group Sh.P.K, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Alenca Maqedonase për Integrim Europian

26. Lulash Pjetërnika, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Aleanca Demokratike.

27. Violeta Mullai, ekspert kontabël i licensuar emërohet për auditimin e fondeve të Partisë Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet dhe Partisë Socialdemokrate.

NUMRAT E LLOGARIVE BANKARE TË SUBJEKTEVE

MODELI I FLETËS SË VOTIMIT

Modeli i Fletës së Votimit në Zgjedhjet për Kuvend 2009

MODELET E TABELAVE TË REZULTATEVE
 
DOKUMENTAT QË DO TË PËRDORIN KZAZ
DOKUMENTAT E KANDIDIMIT