Zguri merr pjese ne konferencen per pjesemarrjen e grave, pakicave kombetare dhe PAK ne zgjedhje dhe me tej.

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve z. Klement Zguri mori pjesë në konferencën për rritjen...

Read More