Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, veprimtari për edukimin dhe trajnimin zgjedhor.

 Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, zhvilloi sesione edukimi dhe trajnimi zgjedhor me maturantët e...

Read More