Aleanca Popullore Për Punë dhe Dinjitet  
Partia e të Drejtave të Mohuara e Re PDM-E RE
Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar LZHK
Partia Mendimi Djathtë Liberal MDL
Partia Balli Kombëtar Demokrat PBKD
Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë PPKDSH
Partia Lëvizja e Legalitetit PLL
Partia Republikane PR
Partia Ora e Shqipërisë POSH
Partia Demokratike PD
Partia Balli Kombëtar PBK
Partia Konservatore Shqiptare KONS
Partia Bashkimi Liberal Demokrat BLD
Partia Bashkimi Demokrat PBD
Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare LDK
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë PAA
Aleanca për Shqipërinë Europiane  
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim PLDN
Partia Socialiste e Shqipërisë PS
Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman të Shqipërisë PDBMSH
Partia e Pajtimit Kombëtar PPK
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë ADK
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar PPAK
Partia Ardhmëria Shqiptare PASH
Partia Rruga e Lirisë PRRL
Partia Socialiste e Vërtetë 91 PSV91
Partia Socialpunëtore Shqiptare PSP
Fryma e Re Demokratike FRD
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare PRDSH
Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet PDIU
Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë PEISH
Aleanca e Maqedonasve për Integrim Europian AMIE
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet ADS
Partia e Gjelbër PGJ
Aleanca për Barazi e Drejtësi Europiane ABDE
Partia Demokracia Sociale PDS
Partia Forca Rinia FRA
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori PKSH-8NENTORI
Partia Ligj dhe Drejtësi PLIDR
Aleanca Arbnore Kombëtare AAK
Partia Shqiptare Atdheu PSHA
Partia e Çështjeve Shqiptare PÇSH
Lëvizja Socialiste për Integrim LSI
Partia Demokracia e Re Europiane PDRE
Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH
Partia G99 G99
Partia Unitetit Kombëtar PUK
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve PMDE
Aleanca Demokratike AD
Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve LDSH
Partia e të Drejtave të Mohuara PDM
Partia e Punës e Shqipërisë PPSH
Partia Socialiste e Moderuar PSM
Partia Demokristiane e Shqipërisë PDK
Parti Jashtë Koalicioneve  
Partia Kristian Demokrate e Shqiperise PKD
Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen MEGA
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë PSD
Partia Aleanca Kombetare PAK
Aleanca Europiane Ekologjike AEE
Partia Bashkimi per te Drejtat e njeriut PBDNJ
Levizja Demokratike per Vlera Mireqenie Progres LDVMP
Partia Fronti i Majtë FM
Aleanca Popullore AP
Kandidatë të propozuar nga zgjedhësit Bashkia
GJERGJ PRENG PALUCA KAMEZ
LUAN FRROK FUFI MIRDITE
GJON PJETËR PJETRI MIRDITE
AGIM NIHAT KAÇANI KORCE
GJERGJ NDREC NDREKA LEZHE
ARMANDO KUJTIM GJOKA KUKES
ILIRJAN ISMAIL SADIKU ELBASAN
LAVDRIM RAMIZ SHEHU KUKES
AGIM LIMAN GJONI DIBER
ASTRIT ZYBER ADEMI DIBER
MADALENA MARK NIKOLLI MIRDITE
EDMOND GJON NDOJ KAMEZ
Kandidatë për Kryetar Bashkia
ILIR SELMAN BULKU DIBER
BESJON QAMIL TAFANI BELSH
HRISTO ANASTAS DUCI DROPULL
BUJAR ISA FEZGA KELCYRE
ASTRIT ABEDIN DERVISHI MEMALIAJ
ORGEN MUHARREM HASANBEGA MEMALIAJ
DRITAN HETEM MEMUSHI TEPELENE
LLAZI VASIL DETI POGRADEC
AGRON SADIK DEMUSHI TROPOJE
GJERGJ ALEKSANDËR BOJAXHI TIRANE
VLADIMIR ILLO KUMI HIMARE
FATMIR SALI SHERO KONISPOL
ALMA QATIP GOLEMAJ SELENICE
VASIL LAVER BEDINAJ VLORE

Raportet e Auditimit për subjektet zgjedhore në Zgjedhjet për Kuvend 2013

PARTIA ALEANCA DEMOKRISTIANE

ALEANCA PËR DEMOKRACI DHE SOLIDARITET

PARTIA ALEANCA POPULLORE

PARTIA BALLI KOMBËTAR

PARTIA BASHKIMI DEMOKRAT SHQIPTAR

PARTIA BASHKIMI LIBERAL DEMOKRAT

PARTIA FRYMA E RE DEMOKRATIKE

PARTIA G 99

PARTIA LEVIZJA PER DREJTESI E SHQIPTAREVE

PARTIA LEVIZJA PUNETORE SHQIPTARE

PARTIA LIDHJA DEMOKRISTIANE SHQIPTARE

PARTIA LEVIZJA SOCIALISTE PER INTEGRIM

LËVIZJA PËR ZHVILLIM KOMBËTAR

PARTIA MINORITETI ETNIK GREK PËR TË ARDHMEN

PARTIA ALEANCA DEMOKRATIKE

PARTIA BASHKIMI REPUBLIKAN SHQIPTAR

PARTIA E TË DREJTAVE TË MOHUARA E RE

PARTIA E GJELBËR

LËVIZJA "SHQIPËRIA E RE"

PARTIA LIDHJA PËR DREJTËSI DHE PROGRES

PARTIA "LIGJ DHE DREJTËSI"

PARTIA E PAJTIMIT KOMBËTAR

PARTIA POPULLORE KRISTIANDEMOKRATE E SHQIPËRISË

PARTIA E REFORMAVE DEMOKRATIKE SHQIPTARE

PARTIA SOCIALISTE E MODERUAR

PARTIA SOCIALPUNËTORE SHQIPËTARE

PARTIA DEMOKRACIA E RE EUROPIANE

PARTIA BASHKIMI I TË DREJTAVE TË NJERIUT

PARTIA DEMOKRATIKE

PARTIA DEMOKRISTIANE E SHQIPËRISË

PARTIA DEMOKRACIA SOCIALE

PARTIA “EMIGRACIONI SHQIPTAR”

PARTIA KONSERVATORE

PARTIA KOMUNISTE E SHQIPËRISË 8 NËNTORI

PARTIA KOMUNISTE E SHQIPERISE

PARTIA LËVIZJA DEMOKRATIKE PËR NDRYSHIM

PARTIA LEVIZJA E LEGALITETIT

PARTIA ORA E SHQIPERISE

PARTIA PERSONA ME AFTËSI TË KUFIZUAR

PARTIA REPUBLIKANE SHQIPTARE

PARTIA SOCIALISTE

PARTIA SHQIPTARE ATDHEU

PARTIA TOLERANCA E RE E SHQIPERISE

PARTIA ALEANCA KUQ E ZI

PARTIA ALEANCA ARBNORE KOMBETARE

PARTIA DEMOKRATIKE PER INTEGRIM E PROSPERITET

PARTIA AGRARE AMBJENTALISTE E SHQIPERISE

PARTIA E ÇESHTJEVE SHQIPTARE

PARTIA "PER DREJTESI, INTEGRIM DHE UNITET”

PARTIA E PUNES E SHQIPERISE

PARTIA RRUGA E LIRISE

PARTIA "SOCIALDEMOKRATE E SHQIPERISE”

ALEANCA E MAQEDONASVE PER INTEGRIM EUROPIAN

PARTIA ALEANCA PER BARAZI DHE DREJTESI EUROPIANE

PARTIA AMBJETALISTE

PARTIA ARDHMERIJA SHOIPTARE

PARTIA BALLI KOMBETAR DEMOKRAT

PARTIA KRISTIAN DEMOKRATE E SHQIPERISE

PARTIA PER MBROJTJEN E TE DREJTAVE TE EMIGRANTEVE

PARTIA E PUNES E SHOIPERISE E RIORGANIZUAR

PARTIA E REFORMAVE DEMOKRATIKE SHQIPTARE

PARTIA SOCIALISTE E VERTETE 91

PARTIA UNITETIT KOMBETAR

ARBEN MALAJ - Kandidat i propozuar nga zgjedhësit 

Raportet e Auditimit për subjektet zgjedhore në Zgjedhjet Vendore 2011

Aleanca për të Ardhmen
1. ALEANCA ARBNORE KOMBËTARE
2. PARTIA ARDHMËRIA SHQIPTARE
3. PARTIA BASHKIMI POPULLOR i PENSIONISTËVE SHQIPTAR
4. PARTIA BASHKIMI REPUBLIKAN SHQIPTAR
5. PARTIA DEMOKRACIA SOCIALE
6. PARTIA DEMOKRATE PËR INTEGRIM E PROSPERITET
7. PARTIA DEMOKRATIKE E BASHKIMIT MYSLIMAN TË SHQIPËRISË
8. PARTIA DEMOKRISTIANE E SHQIPERISË
9. PARTIA E GJELBËR
10. PARTIA E PAJTIMIT KOMBËTAR
11. PARTIA E PUNËS E SHQIPERISË E RIORGANIZUAR
12. PARTIA E UNITETIT KOMBËTAR
13. PARTIA G 99
14. PARTIA LIGJ DHE DREJTËSI
15. PARTIA PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË EMIGRANTËVE
16. PARTIA PËR MBROJTJENE TË DREJTAVE TË PUNËTORVE TË SHQIPËRISË
17. PARTIA REFORMATORE DEMOKRATIKE
18 PARTIA RRUGA E LIRISË
19. PARTIA SOCIALDEMOKRATE
20. PARTIA SOCIALISTE E MODERUAR
21. PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË
22. PARTIA SOCIALISTE E VERTETE 91
23. PARTIA TOLERANCA E RE E SHQIPËRISË
Aleanca për Qytetarin
24. ALEANCA DEMOKRATIKE
25. ALEANCA EUROPIANE EKOLOGJIKE
26. BASHKIMI LIBERAL DEMOKRAT
27. LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIM
28. LIDHJA DEMOKRISTIANE SHQIPTARE
29. PARTIA AGRARE AMBJENTALISTE E SHQIPËRISË
30. PARTIA ALEANCA DEMOKRISTIANE
31. PARTIA ALEANCA E MAQEDONASVE PËR INTEGRIM EUROPIAN
32. PARTIA ALEANCA PËR DEMOKRACI DHE SOLIDARITET
33. PARTIA ALEANCA POPULLORE
34. PARTIA BALLI KOMBËTAR
35. PARTIA BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT
36. PARTIA BASHKIMI DEMOKRAT SHQIPTAR
37. PARTIA DEMOKRACIA E RE EUROPIANE
38. PARTIA DEMOKRATIKE
39. PARTIA DREJTËSI INTEGRIM DHE UNITET
40. PARTIA E TË DREJTAVE TË MOHUARA E RE
41. PARTIA KONSERVATORE
42. PARTIA LEVIZJA E LEGALITETIT
43. PARTIA ORA E SHQIPËRISË
44. PARTIA PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR
45. PARTIA REPUBLIKANE SHQIPTARE
Jashte Koalicionit
46. ALEANCA PËR MIRËQENIE DHE SOLIDARITET
47. LËVIZJA PËR DREJTËSI E SHQIPTARËVE
48. LËVIZJA PËR ZHVILLIM KOMBËTAR
49. PARTIA BASHKIMI PËR TË DREJTAT E NJERIUT
50. PARTIA E ÇËSHTJEVE SHQIPTARE
51. PARTIA KOMUNISTE E SHQIPERISE
52. PARTIA KRISTIAN DEMOKRATE E SHQIPËRISË
53. PARTIA LËVIZJA PUNËTORE SHQIPTARE
54. PARTIA MENDIMI I DJATHTË LIBERAL
55. PARTIA MINORITETI ETNIK GREK PËR TË ARDHMEN

 

Raportet e Auditimit për kandidatët e pavarur

   
 
 
Nr.
Emri i partisë
Shkronjat nistore
Kryetari i partisë
1
AD
Neritan Ceka
2
BLD
Arian Starova
3
LDK
Nikolle Lesi
4
PAA
Lufter Xhuveli
5
AMIE
Kimet Fetau
6
ADS
Gaqo Apostoli
7
PBK
Adriatik Alimadhi
8
PBKD
Artur Roshi
9
PDRESH
Koçi Tahiri
10
PD
Sali Berisha
11
PDM e Re
Fatmir Hoxha
12
PFA
Iledin Pillati
13
PLL
Ekrem Spahiu
14
POSH
Zef Shtjefni
15
PDI
Tahir Muhedini
16
PR
Fatmir Mediu
17
LZHK
Dashamir Shehi
18
PBD
Ylber Valteri
19
PDK
Nard Ndoka
20
PRDSH
Skender Halili
21
PKONS
Armando Ruco
22
PRRL
Shukrane Muda
23
LDLNJ
Ligoraq Karamelo
24
LSI
Ilir Meta
25
PGJ
Edlir Petanaj
26
PMDE
Ymer Kurti
27
PSV 91
Petro Koçi
28
PTR
Avdi Keci
29
PBDNJ
Vangjel Dule
30
PDS
Paskal Milo
31
G 99
Erion Veliaj
32
PSD
Skënder Gjinushi
33
PS
Edi Rama
34
PLIDR
Spartak Ngjela