RAPORTET E AUDITIMIT 2011

Raportet e Auditimit për subjektet zgjedhore në Zgjedhjet Vendore 2011
Aleanca për të Ardhmen
1. ALEANCA ARBNORE KOMBËTARE
2. PARTIA ARDHMËRIA SHQIPTARE
3. PARTIA BASHKIMI POPULLOR i PENSIONISTËVE SHQIPTAR
4. PARTIA BASHKIMI REPUBLIKAN SHQIPTAR
5. PARTIA DEMOKRACIA SOCIALE
6. PARTIA DEMOKRATE PËR INTEGRIM E PROSPERITET
7. PARTIA DEMOKRATIKE E BASHKIMIT MYSLIMAN TË SHQIPËRISË
8. PARTIA DEMOKRISTIANE E SHQIPERISË
9. PARTIA E GJELBËR
10. PARTIA E PAJTIMIT KOMBËTAR
11. PARTIA E PUNËS E SHQIPERISË E RIORGANIZUAR
12. PARTIA E UNITETIT KOMBËTAR
13. PARTIA G 99
14. PARTIA LIGJ DHE DREJTËSI
15. PARTIA PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË EMIGRANTËVE
16. PARTIA PËR MBROJTJENE TË DREJTAVE TË PUNËTORVE TË SHQIPËRISË
17. PARTIA REFORMATORE DEMOKRATIKE
18 PARTIA RRUGA E LIRISË
19. PARTIA SOCIALDEMOKRATE
20. PARTIA SOCIALISTE E MODERUAR
21. PARTIA SOCIALISTE E SHQIPËRISË
22. PARTIA SOCIALISTE E VERTETE 91
23. PARTIA TOLERANCA E RE E SHQIPËRISË
Aleanca për Qytetarin
24. ALEANCA DEMOKRATIKE
25. ALEANCA EUROPIANE EKOLOGJIKE
26. BASHKIMI LIBERAL DEMOKRAT
27. LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIM
28. LIDHJA DEMOKRISTIANE SHQIPTARE
29. PARTIA AGRARE AMBJENTALISTE E SHQIPËRISË
30. PARTIA ALEANCA DEMOKRISTIANE
31. PARTIA ALEANCA E MAQEDONASVE PËR INTEGRIM EUROPIAN
32. PARTIA ALEANCA PËR DEMOKRACI DHE SOLIDARITET
33. PARTIA ALEANCA POPULLORE
34. PARTIA BALLI KOMBËTAR
35. PARTIA BALLI KOMBËTAR DEMOKRAT
36. PARTIA BASHKIMI DEMOKRAT SHQIPTAR
37. PARTIA DEMOKRACIA E RE EUROPIANE
38. PARTIA DEMOKRATIKE
39. PARTIA DREJTËSI INTEGRIM DHE UNITET
40. PARTIA E TË DREJTAVE TË MOHUARA E RE
41. PARTIA KONSERVATORE
42. PARTIA LEVIZJA E LEGALITETIT
43. PARTIA ORA E SHQIPËRISË
44. PARTIA PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR
45. PARTIA REPUBLIKANE SHQIPTARE
Jashte Koalicionit
46. ALEANCA PËR MIRËQENIE DHE SOLIDARITET
47. LËVIZJA PËR DREJTËSI E SHQIPTARËVE
48. LËVIZJA PËR ZHVILLIM KOMBËTAR
49. PARTIA BASHKIMI PËR TË DREJTAT E NJERIUT
50. PARTIA E ÇËSHTJEVE SHQIPTARE
51. PARTIA KOMUNISTE E SHQIPERISE
52. PARTIA KRISTIAN DEMOKRATE E SHQIPËRISË
53. PARTIA LËVIZJA PUNËTORE SHQIPTARE
54. PARTIA MENDIMI I DJATHTË LIBERAL
55. PARTIA MINORITETI ETNIK GREK PËR TË ARDHMENRaportet e Auditimit për kandidatët e pavarur

Here you can create the content that will be used within the module.