KQZ e Kosoves, certifikate “Mirenjohje” per Lefterije Luzin.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve te Republikes se Kosoves, nderon me certificate “Mirenjohje”, Kryetaren e KQZ-se, zj. Lefterije Luzi, per mbeshtetjen dhe promovimin e KQZ-se se Kosoves ne organizatat prestigjoze nderkombetare qe operojne ne fushen e zgjedhjeve.
Zonja Luzi dhe institucioni qe ajo drejton, kane lobuar ne menyre te vazhdueshme per anetaresimin e KQZ-se se Kosoves ne organizmat nderkombetare zgjedhore. Ne saje te ketij lobimi, KQZ e Kosoves eshte anetare me te drejta te plota ne Shoqaten e Trupave Zgjedhore Evropian, ACEEEO, dhe anetare e Komitetit të Auditimit dhe Mbikëqyrjes së Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhorë Botëror (A-WEB).