Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri  takoi  Ambasadorin e Italisë, z. Alberto Cutillo.

Qëllimi i takimit ishte zhvillimi i një bisede informuese rreth aktualitetit dhe përgatitjeve që KQZ po bën për procesin zgjedhor të datës 30 qershor 2019.

Ambasadori i Italisë, z. Alberto Cutillo shprehu mbështetjen për zhvillimin e zgjedhjeve vendore transparente, demokratike dhe me pjesëmarrjen e të gjitha forcave politike.