Pjesmarrja në votim ora 16:00

KQZ: Deri në orën 16:00, pjesëmarrja në votime është 46.7%

KQZ ju bën apel të gjithë qytetarëve që ende nuk kanë votuar, të shfrytëzojnë kohën e mbetur dhe t’u drejtohen qendrave të votimit për të shprehur vullnetin e tyre me votë. Gjithashtu, KQZ ju bën apel komisionerëve që të sillen me përgjegjshmëri në kryerjen e detyrave të tyre, në pëprputhje me ligjin.