-CONTENTS OF THE BALLOT PAPER FOR COUNCILORS

-CONTENTS OF THE BALLOT PAPER FOR MAYORS

-MULTI-NAME LISTS

Multi-name lists of electoral subjects for the council of the Municipality of Tirana

1. Aleanca Demokratike

2. Bashkimi Liberal Demokrat

3. Lëvizja për Zhvillim Kombëtar

4. Lëvizja Socialiste për Integrim

5. Partia Demokristiane e Shqipërisë

6. Lidhja Demokristiane Shqiptare

7. Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë

8. Partia Aleanca Arbnore Kombëtare

9. Partia Aleanca Demokristiane

10. Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet

11. Partia Aleanca Popullore

12. Partia Balli Kombëtar Demokrat

13. Partia Balli Kombëtar

14. Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar

15. Partia Bashkimi Republikan Shqiptar

16. Partia Demokracia e Re Europiane

17. Partia Demokracia Sociale

18. Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman të Shqipërisë

19. Partia Demokratike

20. Partia Drejtësi Integrim dhe Unitet

21. Partia e Gjelbër

22. Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar

23. Partia e të Drejtave të Mohuara e Re

24. Partia Europiane Ekologjike

25. Partia G 99

26. Partia Komuniste e Shqipërisë

27. Partia Konservatore

28. Partia Lëvizja e Legalitetit

29. Partia Ligj dhe Drejtësi

30. Partia Ora e Shqipërisë

31. Partia Personat me Aftësi të Kufizuar

32. Partia Reformatore Demokratike

33. Partia Republikane Shqiptare

34. Partia Social Demokrate

35. Partia Socialiste e Shqipërisë

36. Partia Socialiste e Vërtetë 91

-REGISTER COMPLAINTS

-LIST OF REGISTERED POLITICAL PARTIES AND CONSTITUTIONALITY