Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Njoftime për shtyp

Mbledhjet Live

Lidhje

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Deklarata për shtyp

29

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 
- “Për regjistrimin si subjekte zgjedhore të disa partive politike, për zgjedhjet për Kuvendin të datës 18.06.2017”. KQZ vendosi regjistrimin si subjekte zgjedhore partitë politike:

[Lexoni artikullin e plotë...]

27

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet:

- Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit, kandidatit të listës shumemërore të Partisë Lëvizja Socialistë për Integrim, në Qarkun e Lezhës,për plotësimin e vakancës së njoftuar nga Kuvendi i Shqipërisë, për shkak të mbarimit mandatit të deputetit të z.Armando Prenga.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Deklaratë e KQZ-së.

 

Në zbatim të nenit 15/2, neni 23, të ligjit nr. 8580, datë 17.02.2000, “Për Partitë Politike”, i ndryshuar, si dhe akteve të miratuara nga KQZ,  ju kujtojmë  partive politike të regjistruara në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor të Tiranës, detyrimin për të depozituar raportet financiare vjetore të vitit 2016, jo më vonë se data 31.03.2017.

[Lexoni artikullin e plotë...]

23

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet:  
- “Për ri-verifikimi nga KQZ i formularëve të vetëdeklarimit në zbatim të ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, 

[Lexoni artikullin e plotë...]

21

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj.

 

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në zbatim të afatit ligjor të përcaktuar në nenin 28, pika 1, të Kodit Zgjedhor, do të duhej të kishte marrë vendimin për ngritjen e Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor (KZAZ) dhe të kishte caktuar datën për thirrjen e mbledhjes së parë të tyre.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 1 of 72First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës

1900-01-01 12:00:00.PD
(Total number of times this article has been viewed. 4 Views) View Article To See Ratings 0 Votes (Score: 0)
Njoftim

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ditën e mërkurë, më datë 29.03.2017, ora 15:00,  zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Lexo më shumë...

Barazia Gjinore Maximize

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize