Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

29

Deklaratë e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri lidhur me raportin e OSBE-ODIHR. Sot, opinioni publik është njohur me raportin përfundimtar të Misionit Vëzhgues të OSBE/ODIHR-it për Zgjedhjet Parlamentare të datës 25 qershor 2017 në Shqipëri, të cilin Zyra e OSBE-së për Institucionet Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut e publikoi nje ditë më parë. .

[Lexoni artikullin e plotë...]

18

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimin:

- “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorisë së Përgjithshme, për funksionarin publik z. Frederik Vorfi, anëtar i Këshillit të Bashkisë Mirditë, në zbatim të ligjit  nr.138/2015 "Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”.

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

15

Fjala e Kryetarit të KQZ-së, z. Klement Zguri në tryezën e rrumbullakët “Monitorimi i Fushatës Zgjedhore”, organizuar nga Këshilli i Evropës.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 9 of 168First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize