Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

19

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në vijim të komunikimeve publike për të ofruar transparencë mbi zbatimin e ligjit nr.138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike”, i njohur si ligji i dekriminalizimit,  informon opinion publik se;

[Lexoni artikullin e plotë...]

17

Komisioni qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi, projekt-vendimet: 
1. “Për disa shtesa dhe ndryshime në Udhëzimin nr. 2, datë 29.01.2013 “Për caktimin e rregullave për depozitimin dhe verifikimin e dokumentacionit të kandidimit dhe afatet për publikimin e listave të kandidatëve”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

16

Pas mbledhjes së ditës së sotme, Kryetari i KQZ-së, z. Denar Biba dha një prononcim për mediat të cilat ishin prezent. 
Prononcimi i plotë i Kryetarit të KQZ-së, z. Denar Biba. 

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 6 of 120First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize