Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

24

Deklarata e zëdhënëses së KQZ-së, Drilona Hoxhaj.

Ligji “Për partitë politike” i ndryshuar së fundmi edhe me ligjin nr. 90/2017,  e përcakton Komisionin Qendror të Zgjedhjeve si organi përgjegjës për monitorimin dhe mbikqyrjen e financimit të partive, si dhe monitorimin e mbikqyrjen e financimit dhe shpenzimeve të partive politike, gjatë fushatës zgjedhore.

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 
1. “Për miratimin e disa afateve proçeduriale për zhvillimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, Qarku Tiranë, të datës 25 qershor 2017”.
KQZ vendosi afatet si më poshtë:

[Lexoni artikullin e plotë...]

19

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimin, “Për konstatimin e përfundimit pa votim dhe pa rezultat të zgjedhjeve të pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kavajë, të datës 7 maj 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 3 of 133First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize