Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

25

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme, shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 

1. “Për një ndryshim në vendimin 24, datë 24.01.2017 “Për miratimin e modeleve të shenjave dalluese, që do të përdoren në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë, të datës 25 qershor 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti në një takim  Koordinatorin e Përhershëm të Kombeve të Bashkuara, njëkohësisht Përfaqësues i Përhershëm i Programit për Zhvillim (KB), z. Brian J. Williams.

[Lexoni artikullin e plotë...]

25

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, z. Klement Zguri priti në takim kreun e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri,Ambasadorin Bernd Borchardt.
Kryetari i KQZ-së, z. Zguri shprehu vlerësime për bashkëpunimin e vazhdueshëm me OSBE-në, dhe e informoi AmbasadorinBorchardt mbi përgatitjet e procesit zgjedhor të datës 25 qershor 2017,

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 2 of 133First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize