Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

22

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjve, zj. Lefterije Luzi (Lleshi) sot ka pritur në një takim Delegacionin e Këshillit të Europës...


[Lexoni artikullin e plotë...]

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: 


[Lexoni artikullin e plotë...]

16

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Lefterije Luzi (Lleshi) ka pritur në një takim Përfaqësuesin e ri të UN Woman në Shqipëri, z. David Sanders...


[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 176 of 176First   Previous   167  168  169  170  171  172  173  174  175  [176]  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize