Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

17

Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Shqipërisë, në datat  14-18 Prill 2014, mbërriti në Tiranë për një vizitë studimore një delegacion i Komisionit Qendror Zgjedhor të Moldavisë i  përbërë nga:

[Lexoni artikullin e plotë...]

17

Sot, në ambjentet e KQZ-së, u organizua një takim teknik pune me përfaqësues të UN Women. Qëllimi i takimit ishte prezantimin paraprak i studimit “Votimi familjar dhe liria e votimit” që kjo organizatë ka realizuar nëpërmjet IDRA për problemet gjinore në procesin zgjedhor, si në kandidim dhe pjesëmarrje në votime.

[Lexoni artikullin e plotë...]

10


Seminari “Forcimi i besueshmërisë dhe pranimi i proceseve zgjedhore: Roli i aktorëve zgjedhorë dhe administrata zgjedhore”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 168 of 175First   Previous   163  164  165  166  167  [168]  169  170  171  172  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize