Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

03

Sot Komisoni Qendror i Zgjedhjeve ka zhvilluar trajnimin e radhës në qytetin e Tiranës në ambjentet e qendrës ”TEN”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

31

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro;

[Lexoni artikullin e plotë...]

27

Vijojnë trajnimet e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. 
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zhvilloi në qytetin e Fierit trajnime mbi procesin zgjedhor.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 164 of 178First   Previous   159  160  161  162  163  [164]  165  166  167  168  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize