Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

02

Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi dhe  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, finalistë për çmimin “Election Management Award”. 
Znj. Lefterije Luzi do të marrë pjesë si e ftuar nderi e Qendrës Ndërkombëtare për Studime Parlamentare (
The International Centre for Parliamentary Studies) në Simpoziumin e 9-të Ndërkombëtar të Çështjeve Zgjedhore që do të mbahet në Cape Town të Afrikës së Jugut  në datat 3 deri 5 dhjetor 2014.

[Lexoni artikullin e plotë...]

01

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro:

-         Projektvendimin, “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit kandidatit të listës shumemërore të Partisë Socialiste, në Qarkun Vlorë,

[Lexoni artikullin e plotë...]

01

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, më datë 27.11.2014, zhvilloi në qytetin e Kukësit sesione trajnimi jashtë periudhës zgjedhore për të gjithë të interesuarit, ku u trajtuan njohuri të përgjithshme për procesin zgjedhor,

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 161 of 178First   Previous   156  157  158  159  160  [161]  162  163  164  165  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize