Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

27
Sot, Instituti për Kërkime dhe Alternativa Zhvillimi (IDRA) prezantoi në bashkëpunim me Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, gjetjet e studimit kombëtar “Liria e Votës dhe Votimi familjar në Shqipëri”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

21
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mirëpriti kërkesën e Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tetovës në Maqedoni, për të përcjellë tek një grup studentësh të këtj univesiteti njohuri për sistemin zgjedhor shqiptar, dhe për mënyrën e organizimit e administrimit të zgjedhjeve nga KQZ.

[Lexoni artikullin e plotë...]

14
Tryeza Teknike “Financimi i Partive Politike & Fushatave Zgjedhore” 

 

Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me mbështetjen e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, organizoi Tryezën Teknike të Nivelit të Lartë “Financimi i Partive Politike dhe Fushatave Zgjedhore”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 159 of 168First   Previous   154  155  156  157  158  [159]  160  161  162  163  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize