Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

17
Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Gjeorgjisë, Kryetarja e KQZ-së, znj. Luzi, vëzhgoi zgjedhjet lokale të datës 15 qershor 2014. Kryetarja e KQZ së Gjeorgjisë, znj. Tamar Zhvania...

[Lexoni artikullin e plotë...]

09
Me ftesë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Republikës së Kosovës, Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi dhe anëtarët znj. Vera Shtjefni, Z. Klement Zguri dhe z. Hysen Osmanaj vëzhguan zhvillimin e zgjedhjeve të parakohshme të datës 8 qershor, zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

[Lexoni artikullin e plotë...]

06
Me ftesë të Komisionit Kombëtar të Zgjedhjeve të Republikës së Koresë së Jugut, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vëzhgoi zgjedhjet e përgjithshme lokale të zhvilluara në datën 04 qershor 2014, ku votohej për zgjedhjen e drejtuesve të bashkive, guvernatorëve të provincave.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 158 of 168First   Previous   153  154  155  156  157  [158]  159  160  161  162  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize