Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

20
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, vëzhgon zgjedhjet e parakohshme në Serbi 

 

Me ftesë të Komisionit Zgjedhor të Republikës Serbisë, Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Lefterije Luzi, anëtarët znj. Vera Shtjefni, z. Hysen Osmanaj, z. Klement Zguri...

[Lexoni artikullin e plotë...]

10

Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes KQZ-së së Shqipërisë dhe Kosovës. Sot, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Shqipërisë dhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Kosovës, nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi...

[Lexoni artikullin e plotë...]

03

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve me mbështetjen e Prezences së OSBE-së në Shqipëri ka zhvilluar Tryezën Teknike me temë “Fushata zgjedhore dhe media, sfida për të ardhmen”. Të pranishëm në këtë ativitet ishin Kryetarja e KQZ-së, zj. Lefterije Luzi (Lleshi), Anëtarët, z. Hysen Osmanaj, zj. Vera Shtjefni, z. Klement Zguri, përfaqësuesja e OSBE-së, zj. Claudia Wollmer, përfaqësuesi i ODIHR-it, z. Steven Martin, përfaqësuesja e UN Woman, zj. Fjorela Shalsi dhe përfaqësuesi i Avokatit të Popullit...

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 155 of 160First   Previous   150  151  152  153  154  [155]  156  157  158  159  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize