Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit me Autoritetin për Mediat Audiovizive.

Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga Kryetarja e KQZ-së, znj. Lefterije Luzi, Zëvëndëskryetari, z. Denar Biba dhe Kryetari i AMA-s, z. Gentian Sala.

[Lexoni artikullin e plotë...]

19

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi:

-      Projekt-vendimin,  “Për vendosjen e sanksionit administrativ ndaj kryetarëve të Komunave, të cilët nuk kanë dorëzuar në KQZ të dhënat për Qendrat e Votimt së bashku me numrin përkatës të zgjedhësve”.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi sanksione administrative (gjoba) për:

[Lexoni artikullin e plotë...]

18

“Fushata e Edukimit të Zgjedhësve”, në zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore të datës 21.

Në kuadër të Strategjisë së Edukimit Zgjedhor të shtetasve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka prezantuar “Fushata e Edukimit të Zgjedhësve”, që do të përdoret në Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore të datës 21 Qershor.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 130 of 157First   Previous   125  126  127  128  129  [130]  131  132  133  134  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize