Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

28

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi:

Projekt-vendimin, “Për shqyrtimin e raporteve të auditëve teknicien z. Armand Teliti dhe  z. Ened Kërcini, “Mbi verifikimin e veprimeve në bazën e të dhënave të Regjistrit Kombëtar të Gjendjes Civile, 

 

[Lexoni artikullin e plotë...]

28

Kryetarja e KQZ-së takon Delegacionin e Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës

 Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, zj. Lefterije Luzi dhe Zëvëndëskryetari, z. Denar Biba kanë zhvilluar një takim me Delegacionin e Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Evropës. Delegacioni kryesohej nga Nënkryetarja e Kongresit, zj. Gaye Doganoglu, (Turqi),

[Lexoni artikullin e plotë...]

26

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi:

-         Projekt-vendimin, “Miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit sipas rezultatit të shortit të hedhur, për kandidatët për kryetar Bashkie, në Pogradec, Kukës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 21 Qershor 2015”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 124 of 172First   Previous   119  120  121  122  123  [124]  125  126  127  128  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize