Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

28

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: - Projektvendimin “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit, kandidatit të listës shumëemërore të Partisë Socialiste, në Qarkun e Lezhës...


 

[Lexoni artikullin e plotë...]

27

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e ditës së sotme shyqrtoi dhe miratoi me 4 vota pro: - Projektvendimin “Për emërimin e Sekretarit të Përgjithshëm të KQZ-së”. KQZ vendosi të emërojë z. Skënder Vrioni, në pozicionin e punës Sekretar i Përgjithshëm i KQZ-së. 

KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


 

[Lexoni artikullin e plotë...]

24

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në bashkëpunim me UN Women po zhvillon në Selanik një Tryeze Teknike me temë: 

"Shanset e barabarta dhe respektimi i kuotës gjinore elektorale". Pjesë e këtij aktiviteti janë Kryetarja e KQZ-së, zj. Lefterije Luzi (Lleshi), Anëtarët, z. Hysen Osmanaj, zj. Vera Shtjefni, z. Klement Zguri, ekspertët ligjorë të UN Women, z. Ilir Rusmajli e z. Viktor Gumi, përfaqësuese nga UN WOMEN në Shqipëri, zj. Fjorela Shalsi, përfaqësues nga Prezenca e OSBE-së në Shqipëri, z. Florian Hobdari dhe zj. Elvana Lula.


[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 119 of 120First   Previous   111  112  113  114  115  116  117  118  [119]  120  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize