Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

21

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme miratoi udhëzuesin dhe formatin e standartizuar të raportimit financiar të fushatës zgjedhore. 
Udhëzuesi dhe formati i standartizuar janë hartuar në bashkëpunim më ekspertët e Institutit Demokratik Amerikan (NDI) dhe Këshillit të Europës (KIE) dhe vjen si përmirësim i formatit të përdorur deri tani, i miratuar nga KQZ me vendimin nr.3, dt. 18.01.2012.

[Lexoni artikullin e plotë...]

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet: 
- “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit, për kandidatët për Kryetar të Bashkisë Kavajë, për zgjedhjet e pjesshme të datës 7 Maj 2017”.

[Lexoni artikullin e plotë...]

19

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet: 

1. “Për ngritjen e Bordit të Monitorimit të Medias për monitorimin e fushatës zgjedhore në radion dhe televizionin publik dhe ato private”.

KQZ vendosi ngritjen e Bordit të Monitorimit të Medias, me përbërjen si më poshtë:

[Lexoni artikullin e plotë...]

Page 10 of 133First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize