Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

12

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi kërkesat ankimore: 

- “Kërkesën Ankimore nr.2, paraqitur nga subjekti zgjedhor Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet”.
- “Kërkësën Ankimore nr.4,  paraqitur nga subjekti zgjedhor Partia Socialiste”.
- “Kërkesën Ankimore nr.3, paraqitur nga subjekti zgjedhor Partia Demokratike”. 
Në këtë fazë të shqyrtimit, KQZ vendosi pranimin e provave të paraqitura nga dy subjektet zgjedhore PDIU dhe PS.  
Në këtë fazë të shqyrtimit, KQZ vendosi administrimin e provave të paraqitura nga subjekti zgjedhor PD dhe të kqyrë dokumentacionin për 4 QV të zonës zgjedhore Qarku Berat.
Actions: E-mail | Permalink |

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize