Komisioni Qendror i ZgjedhjeveKomisioni Qendror i Zgjedhjeve 1Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 2

Kreu

Mbledhjet Live

Kushtetuta

Kodi Zgjedhor

Rezultatet

Njoftime për shtyp

20

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi projektvendimet: 
- “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit, për kandidatët për Kryetar të Bashkisë Kavajë, për zgjedhjet e pjesshme të datës 7 Maj 2017”. 
KQZ organizoi shortin dhe miratoi rezultatin e tij, sipas të cilit, z. Astrit Haka, kandidat i mbështetur nga zgjedhësit, do të renditet i pari në fletën e votimit dhe z. Klodian Shehi, kandidat i mbështetur nga Partia Socialiste e Shqipërisë, do të renditet i dyti.
- “Për ekzekutimin e vendimit të Kolegjit Zgjedhor të Gjykatës së Apelit, Tiranë nr. 3, akti dt. 14.04.2017, për t’u shprehur me vendim në lidhje me kërkesën e datës 31.01.2017 të Partisë “Lista e Barabartë” me gërma nistore “LIBRA”. KQZ vendosi shtyrjen e vendimmarrjes. 
- “Për shqyrtimin e kërkesës së paraqitur nga Partia Socialiste dhe Partia Lëvizja Socialiste për Integrim”. KQZ nuk mori vendim. 

Actions: E-mail | Permalink |

Rendi ditës Maximize

Barazia Gjinore Maximize

 

Lista e Zgjedhësve Maximize

Galeria Maximize

Lidhje të tjera Maximize

Rrjete Sociale Maximize

VIZITORËT ONLINE Maximize