1. Partia Aleanca Arbnore Kombetare – AAK
2. Partia Aleanca per Barazi dhe Drejtesi Europiane – ABDE
3. Partia Aleanca Demokristiane e Shqiperise - ADK
4. Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet – ADS
5. Partia Aleanca Europiane Ekologjike  - AEE
6. Partia Aleanca Popullore – AP
7. Aleanca Popullore per Drejtesi – APD
8. Bashkimi Liberal Shqiptar – BLD
9. Partia “Fryma e Re Demokratike” – FRD
10. Partia Konservatore – KONS
11. Partia per Liri, Demokraci dhe Etike – LDE
12. Partia Levizja per Drejtesi e Shqiptareve – LDSH
13. Levizja Demokratike per Vlera, Mireqenie, Progres – LDVMP
14. Partia Lista e Barabarte – LIBRA
15. Partia Levizja Socialiste per Integrim – LSI
16. Partia Levizja per Zhvillim Kombetar – LZHK
17. Partia Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen – MEGA
18. Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise – PAA
19. Partia e Biznesit Shqiptar – PB
20. Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar – PBDKSH
21. Partia BAshkimi per te Drejtat e Njeriut – PBDNJ
22. Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar – PBDSH
23. Partia Balli Kombetar – PBK
24. Partia e Çeshtjeve Shqiptare – PÇSH
25. Partia Demokratike – PD
26. Partia per Drejtesi, Integrim dhe Unitet – PDIU
27. Partia Demokristiane e Shqiperise – PDK
28. Partia e te Drejtave te Mohuara – PDM
29. Partia Emigracioni Shqiptar – PESH
30. Partia Fronti i Majte – PFM
31. Partia Kristian Demokrate – PKD
32. Partia Kombetare Konservatore Albania – PKKA
33. Partia Komuniste e  Shqiptarise 8 Nentori - PKSH-8
34. Partia Levizja Demokratike per Ndryshim – PLDN
35. Partia Ligj dhe Drejtesi – PliDr
36. Partia Levizja e Legalitetit – PLL
37. Partia Levizja Punetore Shqiptare – PLPSH
38. Partia Mendimi i Djathte Liberal – MLD (PMLD)
39. Partia Ora e Shqiperise – POSH
40. Partia Personat me Aftesi te Kufizuar – PPAK
41. Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipersie – PPKDSH
42. Partia Republikane – PR
43. Partia Reformave Demokratike Shqiptare – PRDSH
44. Partia Ruga e Vertete Shqiptare – PRVSH
45. Partia Socialiste – PS
46. Partia Social Demokrate e Shqiperise  – PSD
47. Partia Shqiptare Atdheu – PSHA
48. Partia Uniteti Kombetar - PUK
49. Partia “Sfida per Shqiperine” - SFIDA

Partia Aleanca Popullore 

Partia Emigracioni Shqiptar

Partia Forca Rinia

Partia Levizja Puntore Shqiptare

Partia Socialdemokrate

Partia Socialiste e Shqiperise

Partia  Bashkimi  Liberal  Demokrat

Partia  Bashkimi për  të  Drejtat e Njeriut

Partia Aleanca Arbenore  Kombetare

Partia Ambientaliste

Partia Ardhmeria  Shqiptare

Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet

Partia per Europianizim  dhe Integrimin e Shqiperise

Partia Shqiperia  e  Re

Bashkimi demokrat shqiptar

Forca Albania

Levizja per drejtesi e shqiptareve

Lidhja Demokristiane Shqiptare

Partia Balli Kombetar Demokrat

Partia G99

Aleanca Nacionale Shqiptare

Partia Demokristiane e Shqiperise

Partia e Gjelber

Partia per Liri, Demokraci dhe Etike

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Levizja per Zhvillim Kombetar

Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet

Partia e Personave me Aftesi te Kufizuara

Partia e te Drejtave te Mohuara - e RE

Partia Komuniste e Shqiperise 8-Nentori

Partia Kristiandemokrate e Shqiperise

Partia Reformave Demokratike Shqiptare

Partia Rruga e Lirise

Partia Demokratike

Partia Demokrate e Re

Partia Republikane

Partia Socialiste e Vërtetë 91

Partia Aleanca Europiane Ekologjike

Partia Konservatore

Partia Shkodra 2015

Aleanca Kuq e Zi

Lëvizja Socialiste për Integrim

Partia Aleanca Demokristiane e Shqiperise

Partia Demokracia Sociale

Partia Ligj dhe Drejtesi

Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë

Partia Shqiptare Atdheu

Partia Uniteti Kombetar

Partia Aleanca Demokratike Shqiptare

Partia Fryma e Re Demokratike

Partia Rruga e Vertete Shqiptare

Aleanca Arbnore Kombetare

Aleanca Demokristiane e Shqiperise

Aleanca Kuq e Zi

Aleanca per Barazi dhe Drejtesi Europiane

Forca Rinia

Fryma e Re Demokratike

Levizja e Legalitetit

Levizja Monarkiste Demokratike Shqiptare

Levizja per Drejtesi e Shqiptareve

Levizja per Zhvillim Kombetar

Levizja Punetore Shqiptare

Levizja Socialiste per Integrim

Lidhja per Drejtesi dhe Progres

Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen

Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise

Partia Aleanca Demokratike Shqiptare

Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet

Partia Balli Kombetar

Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar

Partia Bashkimi Liberal Shqiptar

Partia Bashkimi per te Drejtat e Njeriut

Partia Bashkimi Republikan Shqiptar

Partia Beselidhja Kombetare Demokratike e Shqiperise

Partia Civile e Shqiperise

Partia Demokracia Sociale

Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman te Shqiperise

Partia Demokratike e Shqiperise

Partia Demokristiane e Shqiperise

Partia Drejtesi, Integrim dhe Unitet

Partia e Çeshtjeve Shqiptare

Partia e Gjelber

Partia e Punes Shqiptare

Partia G99

Partia Komuniste e Shqiperise 8 Nentori

Partia Komuniste Shqiptare

Partia Konservatore

Partia Levizja Demokratike per Ndryshim

Partia Levizja Elitare Kombetare

Partia Levizja per te Drejtat e Njeriut

Partia Lidhja Popullore Shqiptare

Partia Ora e Shqiperise

Partia per Europianizimin dhe Integrimin e Shqiperise

Partia per Mbrojtjen e te Drejtave Kombetare

Partia per Mbrojtjen e te Drejtave te Emigranteve

Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqiperise

Partia Qytetare Shqiptare

Partia Republikane Shqiptare

Partia Rimekembja Kombetare

Partia Rruga e Lirisë

Partia Socialdemokrate e Shqiperise

Partia Socialiste e Moderuar

Partia Socialiste e Shqiperise

Partia Uniteti Kombetar

Partia Universale Shqiptare

Per partite e tjera