Category: Njoftime ALL

Loading

Rendi i Ditës

  • RENDI I DITËS 21.05.2019, ORA 19:00

    Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ditën e martë, më datë 21.05.2019, ora 19:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite: Shqyrtimi i projekt – vendimeve: “Për hedhjen e shortit për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.1, të depozituar në KQZ nga subjekti zgjedhore Bindja Demokratike” “Për lirimin dhe emërimin Kryesisht të sekretarit të KZAZ Nr.74, anëtarit të KZAZ […]